Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Veronica - 11 augusti 2009 22:24

Nu harjag städat bort allt byggmaterial, alla sågar, alla skruvmejslar, skruvdragare, skruvar, spikar och annat. Nu har vi byggt klart för i sommar - hoppas jag. Men så fint det blev. Nu lyser det med nya vägglampor på bastun, ett nytt staket runt altanen med stolplampor på. En ny fin trapp, ett stor fin vedlåda inne i förrummet, lyse i bastun, nya ventiler och en massa annat småfix är gjort under sommaren. Det blev fint.... Jag är mycket nöjd. Vi har kvar en massa virke så vi grubblar lite på vad vi ska göra av det....


Det känns att sommarlovet närmar sig sitt slut jag gör klart... Dammen är städad idag oxå, det är så vackert när det är nyfixat. Lamporna är utbytta runt om och lyser i höstmörkret. Har städad och fixat lite inne oxå. Vill få allt klart, allt som jag skulle hinna men inte har hunnit.


Å nu läser jag, som en tok för att hinna läsa allt som ska läsas innan allvaret börjar om... Snart dags för jobb, känns både bra, kul, spännande men oxå motigt och tungt... Men mest kul ändå - blir skönt med lite nya rutiner...


Har du börjat om att jobba?

Av Veronica - 11 augusti 2009 22:16

Idag var det dags - förnya körkortet. Kammade mig för avanlighetens skull och begav mig till polisen. Tog snällt en kölapp och satte mig ner. Väntade och väntade tillslut var det min tur. När jag förklarade mitt ärende log den snälla tanten och sa att körkort fixar man på vägverket nu - inte hos Polisen. SUCK! Fick vägbeskrivning dit och klev in - där såg jag fotoautomaten och började läsa. Knappa in personnummer - ok! Har du glasögon ta av dessa! Va? Jag ser inget utan, hur skulle jag kunna ta va dom. Sen står det på mitt körkort att jag har glasögon. Jag gick snällt och ringde på klockan för att få hjälp. Då börjar det blixtra i fotohytten och bilder tas. Vita utan mig :)


Måste förklara att jag misslyckats med att ta kort och får veta att brillorna helst bör tas av. Det betyder att på korten så kämpar jag med att se ögonen man ska titta på så jag ser livrädd ut med uppspärrade ögon! Å detta ska man betala för!


Ja, ja, behöver ju bara ha det kortet i tio år :) Tänk nu har jag hetat Dahlberg i snart 10 år. Snart firar vi 10-årig bröllopsdag - undra vad vi ska hitta på då????? Planen var utomlands på bröllopsresa - men det skjuter vi på ett tag till. Finns så mycket annat vi vill ha och göra istället... Blir väl middag och jobb istället :)

Presentation

Omröstning

sommar, sommar, sommar! Vad är bäst med sommaren?
 Solen och ljuset
 bada
 ledighet
 ALLT!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards