Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 7 april 2009

Av Veronica - 7 april 2009 21:38

Ibland kan man fundera över hur stor hårddisk hjärnan har.

När tar det stopp?

Vad försvinner när en massa nytt stoppas in?

Kan man lagra hur mycket som helst?


Mina dagar består av korvstoppning just nu. Timmarna hemma är få men njutningsfulla. Timmarna på jobbet är MÅNGA men meningsfulla.


Min måndag började med att jag anlände 07.15 Samtal med föräldrar 7.30 Lektioner hela dagen. Besök på olika förskolor för att träffa blivande elever. Möte med fastighetskontoret om skolans utemiljö sedan 3½ timmes föreläsning och läsförståelsestrategier. Tur att den var så intressant och att det var så givande. Känner mig eggad att testa och använda detta genast.  Hemma 20.00 trött och slut - där satt mamma som var på besök. trevligt att få prata annat en stund:)


Tisdag - jobb, jobb och sedan träffades vi tre skolor i området för gemensam kompetensutveckling. Vi har alla läst böcker om olika skolämnen som vi redovisade för varandera. Intressant och vilka diskussioner det kan bli:) Givande:) Hemma efter åtta och i med en sen middag för att sedan sätta sig vid datorn och fortsätta jobba.


Men tur att det bara är två dagar till påsk och 10 dagars ledighet. Dessa dagar ska ägnas åt att slappa och skriva skriftliga omdömen.


Kram på er....  Nu ska det jobbas vidare:)

Ovido - Quiz & Flashcards