Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 11 april 2009

Av Veronica - 11 april 2009 14:38

Nu är det påsk... Den ileddes intensivt... På torsdag så hämtade jag barnen 14,00 på skolan - sen hem och packa bilen och barnen bytte om. Till söta påskkärringar. Jonathan håller på att vara för stor men suget vann... Sedan åkte vi till ske-å där besök hos barnens morfar och farmor stod på schemat. Sen handla och så iväg till Luleå. Där skulle det vandras från dörr till dörr. Jennifer och Jonathan skulle gå med småkusinerna och det var fler som var sugna. Sammanlagt 6 små häxor drog runt på Hertsön och önskade glad påsk. Efter det var Jennifer säker på att i Luleå ville hon inte gå fler gånger - där var de så otrevliga:)


Sedan var det bara de sista 7 milen kvar till mamma med familj... Trötta och knäckta efter 6½ timmes bilresa softade vi ner med ett glas vin...


Långfredagen ägnades åt en shoppingresa till Happaranda och IKEA, nu är rumsbord, tvbänk och en massa andra grejer inhandlade... trevligt trevligt:)


påskafton tillbringades ute i fantasisolen. Vi började med långpromenad och sedan korvgrillning och snöbollskrig... Supernajs - nu väntar påskmiddag och Robinssons:)


Glad påsk på er alla... Bilder kommer senare:)

Ovido - Quiz & Flashcards