Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Veronica - 2 juli 2009 22:50

 

Ikväll fick vi njuta av en gurka ur växthuset.

De är så saftiga och goda...

Av Veronica - 2 juli 2009 22:43

Min vånda är över, elva dagar är avklarade och sonen är hemma. Äntligen. Har nyss varit upp och bäddat om honom och sagt godnatt. Skönt och mysigt att alla sängar är fulla igen. Han har berättat kontant från klockan ett då han kom med buss till stan om allt han upplevt och gjort. Visat kort han tagit och berättat vad alla heter. Min lilla STORA son, så vuxen och så klok. När de kommit hem så åkte vi på statsfesten och snurrade runt i karuseller några timmar och sedan blev det bad. Jag är blå och öm på hela vänstra seidan efter att ha åkt karusell - håller man på att bli gammal?


Nu är kläderna tvättade och vi ska förbereda nästa resa - tillsammans hela familjen. Ska bli så nice att få vara tillsammans en hel helg fredag, lördag och söndag.


Jonte hämtar sina grejer ur bussen

Kollotröjan med alla autografer på.

Lite karusell...


Av Veronica - 2 juli 2009 22:38

Vi skulle alla jobbarkompisar som ville och kunde åka hem till Vickan och sedan gå på Stadsfesten. Vi samlades och välkomnsdrink bjöds på. Sedan fick vi mat och dryck hela kvällen - hur mysigt som helst. Tusen tack Viktoria - du äger :) Efter någon timme fick vi oväntat besök, fram kom en igelkott och bara klampade in där vi satt. Inte rädd det minsta. Det är ju inte varje dag man får se dom så nära. Viktoria hade en kanonkomentar

- Det är självklart att man måste in till stan för att få se vilda djur :) Å det stämmer till viss del, har bott i Båtvik i 12 år och aldrig sett en igelkott :)


Senare på kvällen drog vi på Statsfesten och dansade loss lite, shoppade och åt ännu mera. Vilken nice kväll....



Ovido - Quiz & Flashcards