Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 25 juli 2009

Av Veronica - 25 juli 2009 18:25

Idag har det verkligen regnat, från morgon till kväll. Det har duggregnat, spöregnat, kommit skurar av ännu mera regn. ja bara regnat konstant. Hur kul det är? Inte mycket alls.....


Vad gör man då en regnig dag då mamma kommit på besök? Åker till stan och shoppar :) En massa måsten saker sen självklart kolla på rean. Det är rea överallt med kanonpriser. hittar jag då något på rean? Njet! BAra höstens nyheter eller ej nedsatta plagg. Som tur är hittar Jennifer, Per och Jonathan på rean så då kan jag shoppa dyrt utan dåligt samvete :)


När vi sedan kom hem så for vi på byskemarknaden å shoppade ännu mera. Mamelad, honung, byxor, sockar, loppisfynd, smycken, godis, fiskegrejor, godis och korvar i alla fomar - älg, ren, vildsvin, vitlök, salami och någon mer... Sen en massa krams oxå :)


Efter markaden var vi hungriga och dagen middag bestod av lax, medelhavsgrönsaker, klyftpotatis, såser, grekisk sallad, smörstekta chamijoner och flera såser - SMASKENS! Proppmätta satte jag och mamma och sedan i bastun och svettades, pratade och drack - supernice! Tack för en kanondag mamsen.

Ovido - Quiz & Flashcards