Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Veronica - 21 juni 2009 20:53

Nu har sonen och dottern spelat vårens sista match. Stora förluster för båda men nöjda var dom iallafall. Nu är det pause till augusti - då börjar det om. Jennnifer har iof fotbollssskola hela veckan men det är bara på dagarna. Sen kan vi lägga skorna på hyllan i en månad. Nu får man kanske lite fritid :)

Av Veronica - 21 juni 2009 20:48

Om 14 timmar är det dags. Om 14 timmar ska jag lämna min son på Edda i Ske-å. Då börjar hans 11 dagars äventyr. Jag hoppas han får roligt, jag hoppas han kommer hem rikare och med många minnen för livet. Nu är väskan packad och alla kläder märkta. Sovsäcken är framme och stövlar, regnkläder, badkläder och discokläder valda. Väskan är proppfull och påsen med skor står bredvid. Många mammatårar är fälda i smyg. Sonen är duschad och fixad. Ligger nu och slappar framför tv:n - han erkänner att det känns pirrigt nu. Men jag hoppas han genomför alla de eleva dagars äventyr som väntar - även om mammahjärtat får det jobbigt.

Undra om vi kommer att somna ikväll?

Har era barn vart på äventyr?

Av Veronica - 21 juni 2009 20:43

Så spännande, så mysigt - vilken fest...

Att vara på midsommartravet i Skellefteå är verkligen mysigt - en riktig folkfest. Vi var ett gäng som åkte ner med fulla kulbagar och tipskuponger i högsta hugg var vi redo. Det var första gången barnen fick följa med och de tittade i tabeler och valde - ibland efter turnummer, ibland efter namn och senare på kvällen så hade de lärt sig att kolla placeringar - så då vann vi. Tänk att det kan vara en så stor lycka att satsa 10 kronor och vinna 14, eller satsa tio kronor och vinna 22 eller som vår största vinst blev - att satsa 10 kronor och vinna 44. Lyckan var stor, sockervadden god. Helt saliga åkte vi hemmåt och fick skåda solnedgången. Kram på er...


Ovido - Quiz & Flashcards