Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Veronica - 24 juni 2009 21:31

Idag klock ett var det tre dygn sedan Jonathan åkte på Kollo. Det går bra han trivs och har fått flera nya vänner. Han paddlar kanot, badar, har vattenkrig, leker och lever livet. Jag pratar med honom minst en gång per dag och känner att han trivs. Iafton blev jag dock lite bekymrad när han började prata om att det inte var så kul ändå - och mamma det är länge kvar... Gruvar mig lite för att åka på besök - tänk om han vill hem?!?! Tur att de ska ut och hajka på lördag natt - det kan han inte vilja missa.

Saknar honom massor men vill verkligen inte att han ska avbryta sin vistelse - det kommer att bli ett minne för livet. Mamma finns här alla dagar sen :) Trots att jag gruvar mig lite för ett besök så längtar jag massor efter att få krama om honom. Min goaste grabb.


 

I min saknad efter sonen så är det mycket positivt att få rå om min prinsessa själv - vi shoppar, fikar, äter glass, pratar, myser och får kvalitetstid. I augusti är det henne jag ska sakna - då åker hon på läger. Det blir en jobbig sommar för mammahjärtat :) Men ack så nyttig...


Tänk vilka underbara, stora barn jag har. Vi har lyckats bra min man och jag :)

Av Veronica - 24 juni 2009 21:24

Nu är det verkligen sommar - värmen är underbar. Att bara vara... Man orkar inte göra så mycket nytta - rensa ogräs en stund, plantera en stund, vila... Klippa en stund, vattna en stund, cykla en sväng, vila...

Efter en förmiddag då jag kände att inget blev gjort så åkte jag till Byske där dottern var på utebadet. Satt där och njöt av vädret en stund, gick sedan ner till havsbadet och hoppade på hoppkudden. Sedan en glass och kaffe i solen. Förderev drygt tre timmar på det viset. Åkte sedan hem och gjorde middag - grekisk sallad, grillat och pommes - inte helt fel :) Sedan blev det cykeltur igen - ner till Bredviken och lite lek i havet. Hunden njöt och det var varmt - gick upp till troserna utan att frysa. Imorgon blir det dopp i havet - helt klart :)

Hoppas ni njuter av värmen lika mycket som jag :)



Ps. Grattis Agnes på tre-årsdagen.... Vi kommer och lyssnar på ett gitarrsolo snart :)

Presentation

Omröstning

sommar, sommar, sommar! Vad är bäst med sommaren?
 Solen och ljuset
 bada
 ledighet
 ALLT!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards