Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Veronica - 29 juni 2009 22:44

Mitt mål i sommar var att varje dag under semestern rensa undan en blommbänk tills det var klart. Men värmen, fotbolsskolor och dyl. har sabbat min plan. Ogräset bara frodas och blir mer och mer för varje dag. Jag går runt och ser allt jobb men det är för varmt för att ta tag i elendet. Igår gjorde jag till slut ett litet ryck - skulle rengöra damen då jag såg på bänken bredvig - alldeles vit av KLÖVERblommor - klöver är det värsta jag vet. Kunde inte bara se eländet utan satte igång och rensa. Men efter typ 100 myggbet gav jag upp. Efter vår stadsresa idag tog jag tag i saken och slutförde elendet - mycket bättre nu. ½ bänken som jag rensade skulle bestå av smultron, jag hittade små, ynkla plantor under klövern. Hoppas de hinner ta sig så vi får äta i sommar. Smultron är gudomligt gott.


Efter detta underbara jobb så åkte jag och dottern iväg på badtripp. Efter två timmar i blöt och ca 30 minuter solande åkte vi hem och åt middag.


Nu när jag ändå var på G så tog jag tag i bänk nummer 2 och gjorde klar den - det känns skönt, jag är på G. Men nu åker jag bort imorgon men tänker ställa väkaren så jag kanske hinner en bänk till.


Har ni mycket blommor i er trädgård?

Av Veronica - 29 juni 2009 22:30

Var in på min mors blogg http://mabjorn.bloggagratis.se/ och fick se en rolig bild - en hand med en ring på ringfingret. Under bilden fans texten:

"En frågetävling kommer här, vems hand är detta och vad har hänt?"

Såg direkt på fingrarna och på naglarna att det var min systers hand och gissade lätt att det hade varit en förlovning under helgen.


Ringde genast upp henne och grattade, tyvärr får jag inte gratta henne live förrän till helgen då vi har släktträff. Hon är nu på väg till Göteborg där hennes barn befinner sig under sommarlovet.


Men....

Grattis Rene och Angelica till förlovning

och lycka till med husletandet.

Nu börjar vi ladda för ett bröllop snart - hör klockorna ringa lite lätt :)








Ovido - Quiz & Flashcards