Välkomna till familjen Dahlbergs liv...

Alla inlägg under februari 2009

Av Veronica - 3 februari 2009 21:48

När jag skulle köpa spark så åkte jag in till Schtaan för att shoppa. Men tyvärr hittade jag ingen spark. Men en massa annat:) Jag kan inte gå in på en affär utan att handla något. Tror det blir ett behandlingshem för mig snart. Börjar fundera över vad som är felet...

Kan man vara shoppingberoende?

Jag blir glad för varje liten ny sak som inhandlas. Kan bli överlycklig om jag fyndar något på mataffären. Hur sunt är det?

Tillbaka till stadsresan. In på ICA MAXI - de skulle ha fått in sparkar nu - men icke. Men istället hittade jag sååååå fina spadar ?!? Behövde jag dom????

Jag hittade en golukt. Rymms inte i skåpet om jag inte kastar någon annan. Jag hittade ett guitarr Hero - det har jag tänkt köpa länge - men aldrig hittat ett till PS2, käntes som om jag behövde köpa det. Nedsatt var det också...

Men tyvärr ingen spark:( Åkte hem och skjutsade dottern på sim, sonen var hos kompis. AHA, några minuter över - jag kollar in Byske affärer.

Går in på Challes - en sportaffär och vad ser jag - EN SPARK! YES!

Så där, då borde jag tagit den och gått till bilen. Men icke - då slank det ner en massa vallagrejer och lite annat smått och gott...

När jag kom hem hade jag lyckats spendera över 3000 kronor - en vanlig måndag!!!!


Det kan inte vara sunt....


Men kul hade vi med spelet :)'



Shoppa lugnt :)

Av Veronica - 3 februari 2009 21:39

Äntligen...

För två vintrar sen så hände det. Jag skulle ut och sparka och vad hände? Jo där står jag med överdelen i mina händer (tog i ganska mycket) och medarna sitter kvar - fastfrusna i isen. Det är nackdelen med dessa tö-kallt vintrarna. Det var då den sista sparken som levde. Vi stod nu utan:(

Förra vintern gick det bra - rörde mig inte i onödan och behovet fanns inte. Men nu - hunden kräver mer och mer motion eftersom vi rör oss mer och mer. Mina minuter på morgonen räcker inte till för att få hunden slut. tänkte att drag med spark ska nog få honom slut. Men utan spark - hur lätt är det då?

Tur man har grannar, vi har snart lånat allt dom äger - känns det som ibland. På söndagen lånade vi deras spark - gissa om hunden blev slut?

JAPP! Helt knäckt, äntligen!

Så på måndag morgon smyger jag mig över och lånar sparken - karln i huset ser mig och frågar glatt om det är ok. Å vilken känsla - vi sparkade flera kilometer och slut blev jag - å slut blev hunden - å fort gick det.

Brolle vill inte riktigt dra ännu - sparken är lite otäck. Men bättre går det för varje runda.

Men som sagt var - eftersom det känns som vi bara lånar och lånar så blev det akut shopping. Vilket jag inte ogillar :)

En spark finns nu i vår äga. Men vilket pussel att få ihop den. Började tappert - men gubben fick slutföra uppdraget...

Nu sparkar vi glatt - PÅ VÅR EGEN SPARK!


Kolla vad snyggt han drog klockan 6.15 på morgonen...

Av Veronica - 1 februari 2009 21:54

Waw, 1 månad sen nyåret firades in. tiden går verkligen fort... Att sen få inleda februari med detta underbara väder som vi har haft idag - jag säger bara KANON!

Vaknade och såg att solen lyste i skogen. (Steg inte upp sju som min dotter. ) Kände bara JIPPI

- det blir en dag i solen idag

- en dag på skoter,

en dag med grillat,

en dag bland vänner,

en dag med slappa och mysa

en dag med familjen samlad.

 Vi kokade choklad och kaffe, vi packade bulalr och kakor, vi packade festis och mackor, vi packade korv och ketchup,  vi packade och packade...

Sen bar det av. När vi kom fram sken solen redan och den värmde. Vårkänslorna hoppade fram och jag la mig ner på skotern och bara njöt. Sen blev det full rulle. totalt tror jag det var ca 13 skotrar på samma grillplats och en massa barn och vuxna som alla ville komma ut till solen och gemenskapen på isen.


Ska inte surra på mer - jag låter bilderna tala...


Presentation

Omröstning

sommar, sommar, sommar! Vad är bäst med sommaren?
 Solen och ljuset
 bada
 ledighet
 ALLT!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards